Met meer dan 21 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor uw opdracht.

Logo

Telefoon

+32 498 549 616

Daken ontmossen en coaten

Wij vertellen u graag meer over onze dienst

Daken ontmossen en coaten

Als je dak begint te vervuilen, en je kunt door het mos je oorspronkelijke dak al niet meer zien, of wanneer je je huis wilt verkopen en er zoveel mogelijk waarde uit wil halen, dan is het tijd om te denken aan Excellent Cleaning. Hieronder een korte uitleg.

Het ontmossen van je dak is belangrijk om de kwaliteit van je dak hoog te houden. Daarnaast kan je mos voorkomen door het aanbrengen van een speciale coating. Mos op je pannen kan zorgen voor lekkages doordat de pannen poreus kunnen worden. Door slechte weersomstandigheden worden dakpannen langzaam maar zeker poreuzer. Ook temperatuurwisselingen kunnen ervoor zorgen dat het mos op je dak gaat bevriezen wat weer tot barsten in je dakbedekking kan leiden met alle gevolgen van dien.

Maar vergeet zeker ook niet de waardevermeerdering van je woning, je dak ziet er weer als nieuw uit, waarde van je woning stijgt!

Na
Voor

Hoe gaan we te werk?

We ontmossen zoveel mogelijk op ecologisch verantwoordelijke manieren. Is er geen product nodig op uw dak, dan zullen we eenvoudig reinigen met een hogedrukreiniger. We houden ons aan de veiligheidsregels, daarom opteren we voor de meeste daken om te werken met een hoogwerker. Je kan bij ons altijd rekenen op de juiste materiaalkeuze en een correcte reiniging.

Wij bieden enkel de hoogste kwaliteit aan, daarom is een ontmossing bij ons altijd vergezeld van een coating. Op deze manier geniet je nog vele jaren van een mooi dak en wordt het risico op lekkages verminderd. Een coating op je dak vormt een extra beschermende laag voor je dak.
Als je je dak laat ontmossen en coaten, dan kan je rekenen op een bescherming van minimaal 10jaar. Houd er wel rekening mee dat oude en poreuze dakbedekkingen sneller weer mosvorming zullen vertonen dan nieuwere dakbedekkingen.

Uw dak laten ontmossen door een professionele dakreiniger?

Contacteer ons via het contactformulier en we komen graag langs om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op te maken.