Met meer dan 21 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor uw opdracht.

Logo

Telefoon

+32 498 549 616

Gevelreiniging

Wij vertellen u graag meer over onze dienst

Gevelreiniging

Gevelreiniging zorgt ervoor dat je gevel er weer als nieuw gaat uitzien. De gevel van uw woning of bedrijf krijgt door de jaren heel wat vervuilingen zoals mos, kalk, algen, gebrek aan ventilatie en bv luchtvervuiling te verduren. Excellent Cleaning gebruikt een ecologische schoonmaaktechniek met stoom om uw gevel weer als nieuw te laten uitzien. Omwille van de complexiteit is het zeker geen goed idee om een reiniging zelf uit te voeren. We werken dan ook samen met zeer professionele partners die goed inzicht hebben in wat het beste is voor uw gevel.

Voordelen
Een nieuwe verflaag kost meestal 70% meer dan een gevelreiniging. Na een grondige gevelreiniging zal uw gevel weer als nieuw uitzien. De waarde van uw woning/ pand zal stijgen door een gevelreiniging.

Nadelen
Niet voor elke gevel is een stoom reiniging geschikt. Als uw huis een renovatie nodig heeft, scheuren in de gevel zitten, er grove beschadigingen zijn. Want als er gebreken zijn, moet u een gevelrenovatie overwegen voordat u gaat schoonmaken.

Na
Voor

Waarom is een gevelreiniging zo belangrijk?

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is om uw gevel van uw woning of bedrijf eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Een reden is de uitstraling van uw pand, het is uw visitekaartje van uw prive en/of van uw bedrijf en het eerste wat anderen zien.
Wist u dat 90% van de vervuiling van gevels wordt veroorzaakt door algen of schimmels? Het is niet alleen onaantrekkelijk maar ze beschadigen ook het gebouw op de langere duur, waardoor de waarde van uw pand afneemt. Een gevelreiniging helpt dit tegen te gaan.
Als we langskomen voor een offerte zullen we eerst controleren of uw pand geschikt is voor reiningen. Ter bescherming van uw gevel en uw beurs bekijken we tijdens de offerte ook de factoren in de omgeving van het pand. denk hierbij aan de bereikbaarheid voor de hoogtewerker, staat van de gevel ed.


Stoomtechnieken
We reinigen zonder producten, op een ecologische manier. Deze techniek maakt gebruik van stoom op 150°C hierdoor ontstaat een atmosferische schok, waardoor het vuil los laat. Dit is een low pressure, high temp methode die zacht is voor uw daken en gevels. Geschikt voor gevels die wel vervuild zijn, maar niet beschadigd. Vooral aantrekkelijk voor gevels die een groene aanslag hebben.

Uw gevel laten reinigen door een professional?

Contacteer ons via het contactformulier en we komen graag langs om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvende offerte op te maken.