Met meer dan 21 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor uw opdracht.

Logo

Telefoon

+32 498 549 616

Over ons

Wij vertellen u graag meer over ons verhaal

Hi, Wij zijn Davy en Ellen, zaakvoerders van Excellent Cleaning.

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze uitdagende sector, stellen we graag ons bedrijf aan u voor. Verderop in deze mail leest u de samenvatting van onze diensten.

U zoekt consistentie in uitvoering? Wederzijds vertrouwen en een correcte communicatie? Heeft u een speciaal project (op grote hoogte)? Wordt uw bouwwerf opgeleverd? 

Weet dan dat Excellent Cleaning elke klus, die we aannemen, altijd op een excellente wijze uitvoert, maar dat doen we niet alleen met ons twee. Want zoals wij gespecialiseerd zijn in ons vak, is iedere vakman gespecialiseerd in een specifieke richting. Wij zijn daarom een goede samenwerking aangegaan met enkel de beste, meest ervaren, professionals, die we graag op een later moment aan u voorstellen, die elk hun eigen ervaring en expertise aanbieden op vlak van reiniging met een passie en professionaliteit die duidelijk meetbaar is aan de onze, waardoor geen klus ons te groot, te moeilijk of te uitdagend is.

VCA gecertificeerd

VCA gecertificeerd

Met duidelijke afspraken ten einde de veiligheid, de gezondheid en het welzijn. VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat we behaald hebben om veilig te werken met hoogtewerkers.

Bescherming

Bescherming

Als werkgever zijn we verplicht te waken over de veiligheid en gezondheid van degenen die voor ons werken. Daarom volgen we altijd de juiste PBM (persoonlijk beschermingsmiddel) , voor onszelf en vragen dit van iedereen die voor ons werkt.

Materiaal

Materiaal

We werken met de beste materialen, bestelwagens ed beschikbaar binnen onze branche, materialen waar we niet zelf over beschikken worden gehuurd via erkende maatschappijen.